Автор: Евгений Сатановски Следвайте Гласове в ТелеграмОще малко за сегашния украински президент

...
Автор: Евгений Сатановски Следвайте Гласове в ТелеграмОще малко за сегашния украински президент
Коментари Харесай

Евгений Сатановски: Зеленски извърши твърде много престъпления и предаде народа си. Заслужава съдбата на Хитлер

Автор: Евгений Сатановски Следвайте " Гласове " в Телеграм

Още малко за настоящия украински президент и мястото му в актуалната международна политика... Има въпреки всичко нещо мистично в този дребен човек! Той не по детски напряга целия западен свят, държейки сметка на всички страни. Всички са му длъжни – пари, оръжия, награди, каквито той, доколкото можем да съдим, към този момент има повече от Леонид Брежнев или Иди Амин. С царствени жестове той показва на европейците още какви наказания са длъжни да одобряват против Русия и те го слушат, както първокласници – шефа на учебното заведение. Посланиците му тормозят канцлери и президенти, а министрите на защитата и на външните работи не костват и пукната пара и всичко им се разминава. Може би днешна Украйна в действителност е най-главната страна в Европа?! След Полша, несъмнено!

Той изрича най-безумни нелепости от най-високите трибуни в света, само че – пробвай се да не го поканиш! Бежанците от Украйна (не същинските, каквито има доста и за които в действителност е тъжно, а полукриминалните и престъпните говеда, които напуснаха страната с дамите си, да не би не дай Боже, да ги повикат във ВСУ), провеждат в европейските страни същински щурмови отряди, сходно на тези, с които стартира Хитлер, настоящи под контрола на украинските посолства, а локалната полиция ги заобикаля отдалеко и не ги пипа с пръст, каквото и да правят. А оръжието, което отива в Украйна в непрекъснат поток, се разхожда из целия свят, до момента в който доставчиците си затварят очите за това, въпреки че в последна сметка то ще удари по техните страни.

Той към този момент изговори речи за трима хитлеровци, а това, в което се трансформира Украйна под негово управление, е надалеч по-лошо от Третия райх, в който отгоре-отгоре до самия край действаха въпреки всичко някакви закони, само че него го считат за знак и величие на демокрацията. По дяволите, що за народна власт е това, в случай че има подобен знак и величие! И освен това точно това, че тази отиваща до самоупоение кокаинова сган дотам решително дава обещание на американците да унищожи Русия, да завземе всички минали от Киев под контрола на Москва територии и да се разправи с жителите им, изкоренявайки със закалено желязо всичко, което припомня за многовековната история на Украйна като част от съветския свят, го трансформира в човек, изравен над закона и отвън каквато и да е рецензия.

Забавно е, по какъв начин всички международни медии заедно се втурнаха на тълпи да упрекват Путин в антисемитизъм откакто той, базирайки се на еврейските си другари, каквито той има повече от задоволително, загатна, че Зеленски е евреин единствено по генезис, а в реалност е лицемерен изменник на своя народ, прославящ паметта на неговите палачи. Настъпи по болното място... Но в действителност, гениалната по своята поквареност концепция да се сложи евреин отпред на днешната във висша степен националистическа, бандеровска Украйна, послужи като индулгенция, която разрешава на тази рожба на Държавния департамент на Съединени американски щати и настоящето му управление – в което има доста евреи – да съществува в един западен свят, в който Холокостът е приет за непоносимо закононарушение.

Зеленски... Този човек ще влезе в историята наред с Пфеферкорн, Торкемада, Березовски и други първокласни мошеници, каквито в историята е имало доста. Авторът е приказвал и писал за това нееднократно, ще го повтори още веднъж: не зная дали някогашният израелски министър председател Бенет е споделил истината, че в отговор на молбата му към Путин по време на срещата им при започване на СВО да не допира Зеленски, Путин му е заречен „ да не го убива “. Но съгласно всички закони – божествени и човешки – този човек би трябвало да приключи живота си по същия метод като Хитлер, Химлер, Гьобелс и другите водачи на нацисткия Трети райх. Просто не може да бъде иначе. Той е направил прекалено много подли действия, прекалено много закононарушения, за които би трябвало да носи отговорност. И измяната на личния му народ не е най-лошото от тях.

Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР